Creëer kansen

Hard work beats talent. Hoe goed onze atleten en artiesten ook zijn, ze hebben iemand nodig die doelen scherpstelt, zaken regelt en kansen creëert. Bij Iconics Management staan we ieder moment van de dag klaar om daarbij te helpen. Vanuit oprechte interesse creëren we een sterk fundament en vormen we de drijvende kracht achter topprestaties.

Banner 22

Be iconic

Become an agent

Iconics Management is gespecialiseerd in atleten- en artiestenmanagement, een bijzonder vak dat vraagt om toewijding, inlevingsvermogen en lef. Enerzijds sta je voor de uitdaging om een duurzaam netwerk in de sport- en entertainmentwereld op te bouwen, anderzijds begeleid je talenten bij hun groei. Daarbij werk je samen met ervaren specialisten, zoals financieel adviseurs, juristen, fysiotherapeuten, coaches en marketingstrategen.

Hoe succesvoller jij bent in je vak, hoe meer carrièrekansen je voor atleten en artiesten kunt creëren. Een verantwoordelijke taak. Gelukkig sta je er bij Iconics Management niet alleen voor. We wisselen kennis uit, delen ons netwerk en zetten ons samen in voor ontwikkeling. Zo helpen we elkaar op weg en haal je het maximale uit je carrière, net zoals onze talenten.