We are Iconics

Legendarische iconen uit de sport- en entertainmentwereld. We kennen ze allemaal. Ze spelen op het gedroomde podium en halen het maximale uit hun carrière. Wil jij ook zo’n icoon worden? Dan kun je niet zonder een ambitieus team. Iconics Management helpt jou om op de toppen van je kunnen te presteren.

Banner 12

Voor atleten en artiesten

Iconics Management begeleidt atleten en artiesten bij hun carrière. Of je nu in het Nederlands elftal wil spelen of van een optreden op een wereldberoemd podium droomt, samen zetten we stappen op weg naar jouw ultieme doel. Dat vraagt om motivatie, rust en focus. Daarom zorgen wij voor een sterk fundament. Van salarisonderhandelingen en sponsordeals tot extra coaching, met onze kennis en ervaring regelen we alles wat je nodig hebt om met succes te kunnen groeien.


Neem contact op

Bij elke samenwerking zijn we kritisch: vormen we een goed team? Een belangrijke voorwaarde, want we vervullen de rol van zaakwaarnemer en vertrouwenspersoon in één. We kennen jouw wereld, beschikken over een internationaal netwerk en creëren kansen. Dat doen we met aandacht voor de persoon achter het talent. We kijken wat het beste is voor jouw ontwikkeling en geven advies bij het bereiken van doelen. Zo haal je het maximale uit je carrière. Op je eigen manier.

Our partners

Hamith1
Scisports
Pro Agent
Meestermeester